Sissors Hairfashion / Sissors Hairstore

Loop gerust binnen!

Wij knippen ook volgens de Curlsys technieken

 

Curlsys is een bijzondere techniek ontwikkeld door Brian MC Lean en met name bedoeld voor krullend en golvend haar, ook 3D knipstyling.
Stijl haar krijgt slag / slag in het haar wordt krul / krullend haar wordt luchtig ,pluist NIET meer en naar wens volumineus gemaakt / te veel krul kan onder controle gebracht worden  / krullen worden gebundeld per lok waardoor er een perfecte krul ontstaat .
Wat is er nou zo bijzonder aan de techniek van Brian McLean?
De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pak je een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart in te knippen met de speciaal ontwikkelde schaar ,krijgt het haar de ruimte om op te krullen.
Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren.
Deze knipbehandeling zorgt ervoor dat uw haar veel langer mooi zit ,u zult minder vaak geknipt hoeven worden.

​Deze Curlsys techniek heeft een behandelingsduur van +- 1 uur á 1,5 uur en tevens is wordt deze behandeling op afspraak gedaan, mits er uiteraard meteen tijd is. Het haar wordt in deze behandeling, gewassen en tevens met een langdurige verzorgings treatment behandeld, het haar wordt eerst in het gewenste model gebracht, waarna er begonnen wordt met de Curlsys met de speciale Curlsys schaar en aan het einde wordt het haar helemaal in model gebracht doormiddel van een difusser en daarbij behorende produkten en uitleg om het thuis goed in model te houden.

Voor vragen over Curlsys kunt u uiteraard altijd even bellen voor meer info.