Curlsys

Bij Sissors kunt u uw haar volgens de Curlsys-knipbehandeling laten knippen. Curlsys is een techniek voor krullen en golvend haar die is ontwikkeld door Brian McLean.

Door personeelsbezetting op dit moment niet van toepassing, sorry voor het ongemak.

Curlsys

Bij Sissors kunt u uw haar volgens de Curlsys-knipbehandeling laten knippen. Curlsys is een techniek voor krullen en golvend haar die is ontwikkeld door Brian McLean. De techniek staat ook wel bekend als 3D-knipstyling. Met de Curlsys-knipbehandeling krijgt stijl haar slag, slag in het haar wordt krul en krullend haar wordt luchtig en pluist bovendien niet meer. Naar wens wordt het haar volumineus gemaakt en wanneer er sprake is van teveel krul kan dit onder controle gebracht worden.

De bijzondere techniek van Brian McLean

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pakt de kapper een bundel haar waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door de pluk of krul apart in te knippen met een speciaal ontwikkelde schaar krijgt het haar de ruimte om op te krullen. Doordat krullen per lok gebundeld worden ontstaat een perfecte krul.

Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Deze knipbehandeling zorgt ervoor dat uw haar veel langer mooi zit: u zult minder vaak geknipt hoeven worden.

De Curlsys-behandeling

De Curlsys-techniek heeft een behandelingsduur van ongeveer een uur tot een uur en een kwartier. Het haar wordt allereerst gewassen en het krijgt een langdurige verzorgings treatment. Vervolgens wordt het haar in het gewenste model gebracht en beginnen wij de lokken te knippen met de speciale Curlsys-schaar. Aan het einde wordt het haar helemaal in model gebracht doormiddel van een difusser en daarbij behorende producten. Ook geven wij uitleg hoe u uw krullen of golvende haar thuis goed in model kunt houden.

Afspraak inplannen

Sissors verzorgt de Curlsys-knipbehandeling alleen op afspraak. Een afspraak bij maakt u heel eenvoudig online. Vervolgens is uw afspraak direct bevestigd en verschijnt deze in ons systeem. Voor de Curlsys-knipbehandeling kunt u terecht op onze beide vestigingen in Hellevoetsluis. Wij zijn ook makkelijke bereikbaar vanuit Zwartewaal, Oudenhoorn, Den Bonsen Hoeck. Voor vragen over Curlsys kunt u uiteraard altijd even bellen.

Afspraak maken

Bij Sissors kunt u uw afspraak eenvoudig zelf inplannen. De afspraak die u online maakt, staat direct in ons systeem. Wij nemen alleen contact met u op wanneer dit nodig is in verband met het goed verloop van de afspraak. Let wel op dat u bij de juiste salon een afspraak maakt.

Sissors HairFashion

Sissors Hairfashion

Struytse Hoeck 63b
3224 HA, Hellevoetsluis
📞  0181-311695
📧 info@sissors.nl

Openingstijden Sissors Hairfashion

Maandag: 9:30 – 17:30
Dinsdag: 8:30 – 17:30
Woensdag: 8:30 – 17:30
Donderdag: 8:30 – 21:00
Vrijdag: 8:30 – 21:00
Zaterdag: 8:30 – 16:00
Zondag: Gesloten

Sissors Hairstore

Sissors Hairstore

Struytse Hoeck 29
3224 HA, Hellevoetsluis
📞  0181-318247
📧 info@sissors.nl

Openingstijden Sissors Hairstore

Maandag: 12:00 – 17:30
Dinsdag: 9:00 – 17:30
Woensdag: 9:00 – 17:30
Donderdag: 9:00 – 17:30
Vrijdag: 9:00 – 21:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00